subsidiespecialist

Privacy statement

Deze website kunt u anoniem bezoeken. Gegevens over u of uw computer worden niet door De Subsidiespecialist verzameld en/of geregistreerd, anders dan hieronder aangegeven.

Indien u op onze website het contactformulier invult, verstrekt u op eigen initiatief persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te nemen. Deze gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en zijn alleen toegankelijk voor de medewerkers van onze organisatie. Verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.

Indien u zoekt naar vacatures, solliciteert op vacatures of een open sollicitatie verzendt, verstrekt u op eigen initiatief persoonlijke gegevens. Deze gegevens worden in een beveiligde omgeving opgeslagen en zijn slechts toegankelijk voor een beperkt aantal medewerkers van onze organisatie. Verkregen gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.

Natuurlijk zijn wij geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van onze site, bijvoorbeeld hoeveel bezoekers krijgen we per maand, vanuit welke landen wordt onze site bezocht en voor welke pagina's bestaat de meeste belangstelling? Hiertoe registreren wij gerandomiseerd uw IP-adres en domeinnaam. Hierdoor zijn deze gegevens niet herleidbaar naar persoonsgegevens. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welk type browser u onze site benadert. Deze informatie is eigendom van De Subsidiespecialist. De informatie die wordt verzameld, wordt door ons uitsluitend gebruikt ten behoeve van de verbetering van onze dienstverlening en eigen marketingactiviteiten.

Voor vragen over onze website kunt u contact met ons opnemen via onderstaande telefoonnummer of e-mailadres:

De Subsidiespecialist B.V.
Telefoon: 040 - 250 45 67
E-mail: info@subsidiespecialist.nl